Home / НАЧАЛО / Разхищение! Виж какво подари Слави Трифонов на Мартина
Разхищение! Виж какво подари Слави Трифонов на Мартина

Разхищение! Виж какво подари Слави Трифонов на Мартина

Слави Трифонов зарадва приятелката си Мартина с телефон за 130 000 лв.

Слави Трифонов показа, че парите нямат значение за него, когато избира подарък за любимата си жена, и я сюрпризира с телефон от марката “Верту”. Цената на това малко произведение на изкуството е 130 000 лв., тъй като телефонът е най-скъпият от колекцията. Някои хора за толкова пари си купуват жилище, но не и Слави!

Vertu-Signature-Cobra

С това бижу се разхожда Мартина

Подаръкът на Слави Трифонов е не просто телефон, а истинско бижу  със 700 диаманта и 18-каратово златно покритие. Има само 1000 броя от този модел, пуснати в продажба преди 3 години с фрапиращата цена от 350 000 хиляди долара. Днес те се продават на доста по-нормална предвид класата им цена – между 85 и 95 000 долара. Ето че варненката Мартина вече е горда притежателка на телефон, с който не могат да се похвалят дори Мая Илиева и Дарина Павлова.

Слави Трифонов не жали средства, когато става въпрос за Мартина. Балерината не пропуска да се похвали пред колежките си от “Магаданс” с подаръците на Дългия, а те само завистливо цъкат с език, разкри pik.bg. Отгоре на всичко водещият на “Шоуто на Слави” я води по скъпи почивки, а да не говорим къде ще прекарат празниците. Двамата ще посрещнат Нова година  в супер лукс, за който няма да стигнат и 130 000-те хиляди, които Слави пръсна за телефона й.

Още клюки за Слави Трифонов ТУК!

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Разхищение! Виж какво подари Слави Трифонов на Мартина
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top