Home / АКТУАЛНО / Рекламата, която всички намразиха (ВИДЕО)
Рекламата, която всички намразиха (ВИДЕО)

Рекламата, която всички намразиха (ВИДЕО)

Реклама с коледни боксерки предизвика истински скандал

Реклама с коледни боксерки на Joe Boxer разбуни духовете в интернет и причини главоболие на американските зрители. След появата на клипа по американските телевизии, в мрежата се разрази истинска буря от възмутени коментари. Потребителите намират видеото за безвкусно, отвратително и дори обидно.

Коледни боксерки с бонус!

Коледни боксерки с бонус!

Коледните боксерки са най-безобидната част в случая. Шест красиви мъже се опитват да ни убедят да купим коледното бельо на Joe Boxer, появявайки се в съвсем приличен вид. Още в началото на видеото те лъсват по боксерки и започват да се кълчат в унисон с Jingle Bells. Един по един мъжагите си развяват срамотиите, сякаш звънят коледни звънчета. Асоциацията е убийствена, няма спор!

От фирмата производител отказват да свалят рекламата, тъй като ще загубят милиони. Това би било най-погрешният маркетингов ход в случая, убедени са производителите.

Интересно е да отбележим, че това не е първата скандална реклама на фирмата. Явно от Joe Boxer са се специализирали в будещите скандали реклами с цел привличане на вниманието.

И все пак, скандалната реклама постигна желаното, превръщайки се в най-горещата тема по форумите и сайтовете за видеосподеляне.

Ако харесвате не само рекламата, но и сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Рекламата, която всички намразиха (ВИДЕО)
5 (100%) 4 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top