Home / НАЧАЛО / Резил! Алекс Сърчаджиева счупи тъпомера в “Стани богат”
Резил! Алекс Сърчаджиева счупи тъпомера в “Стани богат”

Резил! Алекс Сърчаджиева счупи тъпомера в “Стани богат”

Александра Сърчаджиева не показа особено много знания в “Стани богат”

Алекс Сърчаджиева, която си партнира с Васил Василев-Зуека в шоуто “Стани богат”, срази ефира с липсата си на знания. Иначе чаровната актриса и водеща на Биг Брадър, а скоро и на “Денсинг старс”, се позабавлява с въпросите на Ники Кънчев, които й се сториха кошмарно трудни.Aleks

Половинката на Иван Ласкин призна, че няма представа какво представляват парабените и къде точно се използват. Тя дълго размишлява на глас дали не ги слагат в киселото мляко, въпреки че й звучат като нещо вредно.

Womens.bg ще уточни, че парабените са химични вещества, които се използват широко в козметичната и фармацевтичната индустрия. През последните години на все повече козметични продукти виждаме надписа “Без парабени!”

Алекс Сърчаджиева все пак налучка правилния отговор, но не и благодарение на знанията си, а на едната случайност. На останалите въпроси на водещия на “Стани богат” актрисата не отговори по-различно, а на моменти направо остана без думи. Добре, че Зуека изми срама и на двамата, като от време на време даваше добри предположения.

Същата тази Алекс, обаче, неведнъж се присмиваше на неграмотността на участниците в Биг Брадър. Оказва се, че и тя няма кой знае каква богата обща култура…

Още пикантни клюки ТУК!

Резил! Алекс Сърчаджиева счупи тъпомера в “Стани богат”
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top