Home / НАЧАЛО / Резил в тв ефира! Вижте какви ги върши Гала!
Резил в тв ефира! Вижте какви ги върши Гала!

Резил в тв ефира! Вижте какви ги върши Гала!

Гала се заклещи с тенис ракета в ефир

Гала смая зрителите с изпълненията си в предаването "На кафе". Водещата се опита да промуши главата си през ракета за тенис, но хватката не стана. Нещо повече – ситуацията се оказа конфузна, а физиономиите й – повече от комични.Gala

Причината за изцепките на тв блондинката бе участието на цирковия артист Джоржд. След като видя, че не е толкова трудно, тя се опита да направи същото. За съжаление обаче това се оказа мисия невъзможна. Наложи се гостът да й помогне, за да се справи с проблема.

Самият Джордж пък направи няколко уникални номера и разкри новостите в цирк "Балкански". Стана ясно, че в цирка се подвизава и хипопотам, който хапва по 5 бали слама дневно. Освен с него, екипът на цирка се гордее и с малкото си лъвче, което все още не е готово за участия, писа "България днес". 

Съвсем в реда на нещата Гала пък прави всичко възможно, за да поддържа интереса на зрителите. Заради този си стремеж неведнъж става за резил. При тази голяма конкуренция това явно е най-малкото, което може да направи, за да се задържи. 

Резил в тв ефира! Вижте какви ги върши Гала!
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top