Home / НАЧАЛО / Русата Златка ревна: Всички ме мислят за лека жена!
Видяхме сълзите и на Русата Златка!

Русата Златка ревна: Всички ме мислят за лека жена!

Русата Златка приела да участва във ВИП Брадър, за да покаже истинското си лице

Златка Райкова, по-известна като Русата Златка, решила да участва в последното издание на ВИП Брадър, за да изчисти името си. Красавицата е убедена, че всички я смятат за лека жена. Това обаче няма нищо общо с истината, отсече блондинката. Макар всички да я смятат за лесна, тя смята да докаже, че това не е така.

Видяхме сълзите и на Русата Златка!
Видяхме сълзите и на Русата Златка!

Русата Златка се изповяда пред Големия брат и разкри, че е срещнала голямата любов. Тя сподели със сълзи на очите колко е щастлива и обичана. Новият й приятел се държал уникално с нея и вече много й липсвал. Двамата били много щастливи, сподели още Злати. Той я карал да се усмихва и да бъде себе си.

ВИП Брадър в провокира какво ще каже, ако любимият й Георги влезе в Къщата. Блондинката потвърди, че много ще се зарадва, ще спи с него и ще го гушка цяла нощ. Големия брат й даде надежди, че няма невъзможни неща. Това означава, че вероятно следващият, който ще влезе в шоуто, ще бъде именно Георги.

Междувременно видяхме сълзите и на адашката на Русата Златка. Черната Златка загуби баща си и изля душа си в изповедалнята. Тя сподели как се чувства и отново проля горчиви сълзи.

Потребители пък коментираха с възмущение, че само такива драми им липсват. Не спестиха и въпросите си защо Златка е влязла във ВИП Брадър, след като баща й е на легло, и защо се върна в шоуто, след като го погреба.

А вие какво мислите за драмата на Златка? Разумно ли бе да влиза в Къщата, вместо да прекара повече време с баща си? Оставете коментар!

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *