Home / НАЧАЛО / Русата Златка ревна: Всички ме мислят за лека жена!
Русата Златка ревна: Всички ме мислят за лека жена!

Русата Златка ревна: Всички ме мислят за лека жена!

Русата Златка приела да участва във ВИП Брадър, за да покаже истинското си лице

Златка Райкова, по-известна като Русата Златка, решила да участва в последното издание на ВИП Брадър, за да изчисти името си. Красавицата е убедена, че всички я смятат за лека жена. Това обаче няма нищо общо с истината, отсече блондинката. Макар всички да я смятат за лесна, тя смята да докаже, че това не е така.

Видяхме сълзите и на Русата Златка!

Видяхме сълзите и на Русата Златка!

Русата Златка се изповяда пред Големия брат и разкри, че е срещнала голямата любов. Тя сподели със сълзи на очите колко е щастлива и обичана. Новият й приятел се държал уникално с нея и вече много й липсвал. Двамата били много щастливи, сподели още Злати. Той я карал да се усмихва и да бъде себе си.

ВИП Брадър в провокира какво ще каже, ако любимият й Георги влезе в Къщата. Блондинката потвърди, че много ще се зарадва, ще спи с него и ще го гушка цяла нощ. Големия брат й даде надежди, че няма невъзможни неща. Това означава, че вероятно следващият, който ще влезе в шоуто, ще бъде именно Георги.

Междувременно видяхме сълзите и на адашката на Русата Златка. Черната Златка загуби баща си и изля душа си в изповедалнята. Тя сподели как се чувства и отново проля горчиви сълзи.

Потребители пък коментираха с възмущение, че само такива драми им липсват. Не спестиха и въпросите си защо Златка е влязла във ВИП Брадър, след като баща й е на легло, и защо се върна в шоуто, след като го погреба.

А вие какво мислите за драмата на Златка? Разумно ли бе да влиза в Къщата, вместо да прекара повече време с баща си? Оставете коментар!

Русата Златка ревна: Всички ме мислят за лека жена!
2.33 (46.67%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] Русата Златка призна как се е запознала с настоящия си приятел, който е ММА боец. Красавицата сподели пред съквартирантите в къщата на ВИП Брадър, че е направила първата крачка и е поела инициативата да се запознае с Георги. Харесала го и си направила труда да го открие в социалната мрежа Фейсбук. Двамата имали и общи приятели и затова тя му писала смело. По това време била свободна и си търсела точно мъж като него. […]

  • Scroll To Top