Home / НАЧАЛО / Русата Златка шокира с признание за гаджето си
Русата Златка шокира с признание за гаджето си

Русата Златка шокира с признание за гаджето си

Русата Златка не крие, че първа е свалила гаджето си

Русата Златка призна как се е запознала с настоящия си приятел, който е ММА боец. Красавицата сподели пред съквартирантите в къщата на ВИП Брадър, че е направила първата крачка и е поела инициативата да се запознае с Георги. Харесала го и си направила труда да го открие в социалната мрежа Фейсбук. Двамата имали и общи приятели и затова тя му писала смело. По това време била свободна и си търсела точно мъж като него.

Русата Златка сама си намира мъжете!

Русата Златка сама си намира мъжете!

Златка харесала ММА боеца, защото не бил мутра, нито женен, нито бизнесмен. Към момента не съжалява, че е започнала връзка с него, защото се разбирали чудесно. Както Womens.bg вече писа, Георги я карал да се чувства уникално, без да се опитва да я променя. 30 минути, след като моделката влезе в шоуто, тя се жална, че вече й липсва. Дори обяви готовност да се срещне с приятеля си в къщата на ВИП Брадър, да го гушка и да прави с*кс с него.

Русата Златка не крие, че е много доволна от новата си любов и се надява да излезе нещо сериозно. Явно си пада по ММА бойци, коментират потребители в мрежата. В списъка си с любовници вече има една дузина такива, закачат се с нея още форумци.

Русата Златка шокира с признание за гаджето си
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] подкрепата си и му пожелаха да стигне до финал за пореден […]

  • Scroll To Top