Home / АКТУАЛНО / С какво тази 51-годишна жена привлече 26-годишен хубавец? (ВИДЕО)
С какво тази 51-годишна жена привлече 26-годишен хубавец? (ВИДЕО)

С какво тази 51-годишна жена привлече 26-годишен хубавец? (ВИДЕО)

51-годишната Шери Винкелман върти любов с 26-годишен атлетичен хубавец

Шери Винкелман е актриса, драматург, сценарист, режисьор и хореограф. Ефектната блондинка изглежда толкова красива и привлекателна, защото следва максимата: "Вие сте толкова стари, колкото се чувствате!" Въпреки че вече е на 51 години, тя не се дава ни най-малко на по-младите си колежки. Освен това има връзка с 26-годишен актьор, който може да й бъде син.Шери Винкелман

Сега двойката трябва да се появи в документален филм, който да покаже какъв е животът с достатъчно по-млад мъж, за да ти бъде син. И за Шери, и за Дезмънд последните 15 месеца са вълшебни. "Той е много зрял за възрастта си. Аз го чувствам като равноправен партньор, а самият той никога не ме е карал да се чувствам стара!", сподели влюбената актриса пред "Дейли мейл".

Шери се пита дали хората се притесняват повече от разликата във възрастта им или от факта, че тя е бяла, а той – черен. Е, имало и моменти, когато двамата не са разбирали толкова чудесно, но в коя ли връзка ги няма?

Влюбените се срещат преди повече от 2 години на конференция в Палм Спрингс. Общата им ценностна система се оказа решаваща за зараждащата се страст помежду им. Дезмънд все още ни мисли за деца, затова нямат проблем с това. Двамата се обичат в най-чистия смисъл на думата, така че всеки от тях прави най-доброто за другия. Какво по-хубаво и вдъхновяващо от това?

Посетете и Фейсбук страницата ни!

С какво тази 51-годишна жена привлече 26-годишен хубавец? (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top