Home / АКТУАЛНО / Салма Хайек каза, че дизайнерските дрехи са безполезни

Салма Хайек каза, че дизайнерските дрехи са безполезни

  Салма Хайек хвърли прах в очите на дизайнерите с изказването си, че дрехите им са безполезни. Не купувайте скъпи дрехи, ако нямате възможност, съветва 46-годишната актриса. Тя споделя, че не дизайнерските дрехи са й помогнали когато е започвала кариерата си. И не крие, че когато се е преместила в Лос Анджелис, тя е имала доста от скъпите дрешки, но това не й е помогнало много.
„Безполезно е да имаш пълен гардероб“, казва Салма. В началото на кариерата си, красивата актриса е била запалена по Шанели е притежавала много скъпи дрехи на марката.
„ Когато се преместих в Лос Анджелис, имаше момент, в който бях напълно разорена. Спомням си как гледах дизайнерските си дрехи, те бяха много скъпи …, но знаех, че не мога да си платя наема с тях“, споделя актрисата. „Ходех и на прослушвания с (дрехи) Шанел, но те не ми осигуряваха роли..и не ми плащаха наемите. Осъзнах колко безполезни бяха дизайнерските дрехи.“, допълва Салма Хайек.
Въпреки твърденията на актрисата, че дизайнерските дрехи не са от особено голямо значение, тя обича да ги носи и комбинира с дизайнерски обувки на висок ток.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top