Home / АКТУАЛНО / Седмица на модата в Лондон

Седмица на модата в Лондон

Седмицата на модата в Лондон отново прикова вниманието и остави без дъх почитателите на модните тенденции. Изключително пъстри и неочаквани комбинации бяха предложени от световните дизайнери. По стара традиция, най-стилните марки представиха колекциите си през последните три дена. Определено това, което присъства в голяма част от гардероба на световните дизайнери е високата талия. Тя се завръща с гръм и трясък. Колкото и да не ви се вярва. Дебели колани, блузи с паднали рамене и флорални мотиви изпъстриха модния подиум в британската столица. Бяха представени изключително интереси комбинации от материи, феерия от цветове и форми. От улиците на Лондон се прокрадва непукизъм, царят волният дух и желанието за експеримент. Типичната женска визия умело се съчетава с образа на лошото момиче в моделите на David Koma.
Roksanda Ilincic предлага комбинации от неонови цветове с по-неутрални тонове, докато Holly Fulton прибягва напълно към неоновите цветове и множеството шарки.
Meadham Kirchhoff изумява с крайните си експерименти, докато Mark Fast залага на класическите приглушени цветове и семплите модели.
Мнозина бяха вдъхновени от различния експериментален поглед на дизайнерите по време на модната седмица в Лондон.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top