Home / АКТУАЛНО / Седмица на модата в Милано: ден шести

Седмица на модата в Милано: ден шести

Шестият ден от седмицата на модата в Милано удиви зрителите и почитателите на световноизвестните марки. Дизайнерите отново показаха разнообразие и стил в моделите си. Burrbery представи невероятно златно палто на черни райета. То бе съчетано с колан в червено-черната и златиста гама.
Dolce&Gabbana излязоха с новости от колекцията си есен-зима 2012/2013. Стилът на дизайнерите бе етнически. Моделът им беше облечен с прозрачна бяла блуза с орнаменти, а късата черна пола сякаш бе с втъкани златни нишки. Златния колан от същия тип допълваше съвършенството.Marco De Vincenzo също показа част от зимната си колекция за следващата година. Тя беше изключително издържана и стилна. В моделите му преобладаваше оранжeвия цвят.Целият пух бе събран в есенно-зимната колекция на Genny. Тази зима той ще стопли младите дами. Палтата бяха невероятни в пъстрите си цветове.
Prada се спря на тоалети с много геометрични фигури по тях. За следващия сезон дизайнерите на марката ще зарадват с разнообразие от цветове и материи.Blumarine очарова смелите дами с облекла в тигрово. Този стил бе пресъздаден както на дългите панталони, така и на палтата.
Странна, но авангардна бе Alberta Ferretti с найлоновите си сака и панталони. Те възхитиха зрителите.
Това представиха едни от най-популярните дизайнери в шестия ден от седмицата на модата в Милано.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top