Home / АКТУАЛНО / Семейната драма на Албена Денкова възмути феновете й
Семейната драма на Албена Денкова възмути феновете й

Семейната драма на Албена Денкова възмути феновете й

Албена Денкова е разделена насила от тригодишния си син

От няколко седмици Албена Денкова е в България, заради поетите ангажименти към шоуто „Денсинг старс”. Фигуристка искала да доведе и малкият Даниел в родината си, но таткото Максим Стависки категорично се възпротивил на тази идея, коментират от pik.bg. Албена Денкова споделя, че най-голямото й желание е да бъде заедно с детето си, но не посмяла да се противопостави на отказа на , Максим Стависки, за да не си навлече допълнителни проблеми в семейството.

albena denkova i maksim

Албена Денкова и Максим Стависки

Запознати дори твърдят, че развилнелият се татко дори отвел наследника си на екскурзия в провинцията, за да не може Албена да го доведе в София без неговото знание. Тази новина разбира се бързо обиколи виртуалното пространство и предизвика разнородни коментари. Повечето потребители са на мнение, че Максим няма право да забранява на Албена Денкова да води момченцето със себе си където пожелае. Други пък стигат до крайности, като категорично заявяват, че Максим се чувства твърде гузен за инцидента от преди години и за това така се държи с Албена и детето. Позитивно настроените фенове на спортистката споделят мнение, че навярно Максим не е искал да я нарани, а само се опитва да предпази семейството и в частност детето от излишни папарашки снимки.

От своя страна Албена Денкова споделя, че се чувства прекрасно и на мястото си в „Денсинг старс” , тъй като се е отказала завинаги от кариерата си, за да се посвети на малкия Дани.

Семейната драма на Албена Денкова възмути феновете й
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top