Home / НАЧАЛО / Семейството на Коко нанесе съкрушителен удар на Емилия
Семейството на Коко нанесе съкрушителен удар на Емилия

Семейството на Коко нанесе съкрушителен удар на Емилия

Майката на Коко Динев отказва да приеме Емилия

Емилия не е сред любимките на майката на Коко Динев. Бизнесдамата така и не я приела за снаха и заради негативното си отношение към нея пренебрегвала и внучето си. Властната дама не спирала да демонстрира пренебрежение към новото семейство на сина си, както и да засвидетелства любовта си към Анелия и Ивон. 

Анелия - любимата снаха

Анелия – любимата снаха

Емилия така и не може да си обясни хладното отношение на свекърва си. Нали все пак е родила син на Коко. Въпреки това, Боянова  изобщо не помагала в грижите за него и не се е интересувала особено. 

За разлика от Емилия, Анелия е приятелка и до днес със свекърва си. Майката на Коко й помага за Ивон и я глези като любяща баба. Фолкзвездата знае, че може да разчита на нея за всичко и дори й споделя личните си проблеми. Двете са в блестящи отношения още от времето на брака й с бизнесмена. 

Г-жа Боянова не спирала да мрънка, че Анелия е жена като за Коко – умна, красива, представителна. Явно Емилия не покрива тези стандарти, поне според нея. 

През леглото на собственика на "Локомотив" действително са минали много фолкаджийки, но как точно Емилия успя да го върже, не се знае. Коко имаше връзка и с Нелина, която отглежда сама сина си и крие кой е бащата, писа "Всеки ден".

Семейството на Коко нанесе съкрушителен удар на Емилия
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top