Home / МОДА И СТИЛ / Серум за изправяне на коса

Серум за изправяне на коса

Няма начин да не ви се е случвало да си говорите с някоя къдрокоса приятелка, която да иска да има права коса. Ако вашата е права, а тя има безумно красиви къдрици– със сигурност сте й казвали, че е луда!
Сред голяма част от жените, които обичат да ходят с изправени коси вече е на мода перманентното изправяне със спрей. Ежедневното изгаряне на косата с преса е почти в историята.

Изправянето на косата със серум не бива да е спонтанно решение, а да е добре премислено действие. Да не стане така, че да се загубят перманентно хубавите къдриците!
Във всеки магазин, в който се продават козметични продукти бихте могли да си купите такъв на различни марки. Бихте могли да се доверите на серума за изправяне на Gliss Kur, Paul Michel. А продуктите на Balea, сред които има и серум за изправяне на коса, може да намерите по щандовете DM.
Тези серуми са под формата на спрей. Кога може да се използва спрея? Косата трябва да е измита. Препоръчва се миенето на косата със шампоан, който я прави мека и гладка. След като излезете от банята се пръска от спрея върху дланта и се нанася върху косата. Преди да започнете сушенето на косата със сешоара е необходимо да я срешете с четка. По време на сушенето продължавайте разресването, за да не се заплитат кичурите. Какво прави серумите толкова ефективни в изправянето? Обикновено в тях има есенция на бамбук или орхидея.Те помагат на дамите да се сдобият с така желаната азиатски права коса.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top