Home / НАЧАЛО / Шампионката Станка ОТВРАТИ зрителите
Шампионката Станка ОТВРАТИ зрителите

Шампионката Станка ОТВРАТИ зрителите

Станка Златева има каруцарски речник, възмущават се зрители

Станка Златева разби представите ни каква трябва да е българската жена. В случая става въпрос за доказана спортистка, която би трябвало да се държи на ниво. Вместо това тя използва такъв речник, че се питаме какво прави в къщата на ВИП Брадър.

Станка има каруцарски речник!

Станка има каруцарски речник!

“Може да съм елементарна и да съм дошла от  пи*ка си ма*на село Крушаре”, изказа се спортистката по време на последните номинации в Къщата. “Номинирам Мира, тъй като това е най-злобното и лицемерно същество, което съм срещала”, хвърли бомбата Станка и предизвика стотици коментари в мрежата.

“Може да си добър спортист, но не си добър човек! Може ли така да се излага един олимпийски шампион? Ако Пламен се е изложил, тя се изложи в пъти повече. Каква е тази жена, какви са тези изказвания? Станка никога няма да бъде на нивото на Мира, защото са на светлинни години по отношение на интелекта”, коментират потресени от поведението на Станка зрители.

Според много потребители във Фейсбук Станка Златева се държи недостойно – псува, обижда, заканва се. Медалите й не могат да оправдаят “простотията”, гневят се зрителите. Освен че е лишена от всякаква женственост, шампионката умишлено подчертава този факт и се показва какво злобен човек. По-добре да не беше влизала, за да я запомним като спортистката, прославила България, коментират потребители.

А вие оправдавате ли поведението на Станка и смятате ли, че така трябва да се държи един голям спортист?

Шампионката Станка ОТВРАТИ зрителите
3 (60%) 4 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] обяви готовност да се срещне с приятеля си в къщата на ВИП Брадър, да го гушка и да прави с*кс с […]

  • Scroll To Top