Home / АКТУАЛНО / ШОК! Ученичка потресе нета със скандално видео
ШОК! Ученичка потресе нета със скандално видео

ШОК! Ученичка потресе нета със скандално видео

8-класничка разбуни духовете във виртуалното пространство с изцепките си

Ученичка се подигра с учебника от 8 клас, позволявайки си да шмърка кока с банкнота от 2 лева. Е, да! Всичко това се случва в клип към рап парчето Да се ши’йш, да се пра’йш“ е на рап групата СтЗ-отбора, но видеото постави много въпроси.

ШОК!

ШОК!

Клипът показва как момиче си купува дрога, след това се връща за още, но наркодилърът й посяга. Брутален клип, който показва докъде води дрогата и колко грозна е реалността за зависимите от белия прашец. И въпреки това, потребителите скочиха срещу създателите на скандалната лента. “Боже мой! Колко брутално видео! Мен ме плаши до смърт, не знам за вас. В каква държава живеем, каква култура и ценностна система имаме, какво бъдеще ни очаква? Ето защо ми е толкова тъжно, гледайки този клип. Хора, опомнете се!”, пише възмутена потребителка.

Скандалното видео се разпространява масово по социалните мрежи, форуми и сайтове. Дори младежите са потресени от до болка откровената история на ученичката с учебника от 8 клас. Дали е било нужно да пресилват така нещата, си отговорете сами.

От групата пък обясниха, че искали провокация и я получили. Реакцията на потребителите в нета никак не е изненадваща за тях. Такива неща се случват и трябва да бъдат показани, смятат те.
Съгласни ли сте с това? Има ли място това видео в сайтовете за видеосподеляне и трябва ли да бъде гледано от подрастващите?

Видеото може да видите ТУК

ШОК! Ученичка потресе нета със скандално видео
4.5 (90%) 10 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top