Home / НАЧАЛО / Шок! Виж кое е новото гадже на Мария Игнатова
Шок! Виж кое е новото гадже на Мария Игнатова

Шок! Виж кое е новото гадже на Мария Игнатова

Мария Игнатова смени Рачков с 60-годишен банкер

Мария Игнатова има връзка с 60-годишен бизнесмен, гръмна жълтата преса. Хубавицата приключи връзката си с Димитър Рачков, което всъщност не бе изненадващо. Дълго време се тиражираше версията, че двамата са заедно само за пред хората, а иначе всеки има свой живот. Покрай работата си решили да не разгласяват раздялата, защото тя би могла да саботира кариерата им в телевизията.

Мария Игнатова се раздели с Рачков

Мария Игнатова се раздели с Рачков

Истината за раздялата им обаче най-после лъсна, след като започнаха да поддържат паралелни връзки. Мария Игнатова се е спряла не на кой да е – а на 60-годишен бизнесмен. Според 19 min.bg става въпрос за Левон Хампарцумян. Бизнесменът е шеф на една от най-печелившите банки в България. Въпреки не малката разлика между двамата, явно Мария е щастлива, шушукат колежките й.

Самата водеща няма желание да коментира връзката си, защото предполага каква ще бъде обществената реакция. Освен това тайната й любов с 60-годишния банкер обяснява участието на блондинката в рекламите на трезора му.

Димитър Рачков също не остава по-назад. Обичаният актьор има нова приятелка, която обаче тъне в мистерия. Е, сравнение с него Мария е ударила джакпота!

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Шок! Виж кое е новото гадже на Мария Игнатова
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top