Home / НАЧАЛО / ШОК! Вижте какво разкри майката на Зорница от ВИП Брадър
ШОК! Вижте какво разкри майката на Зорница от ВИП Брадър

ШОК! Вижте какво разкри майката на Зорница от ВИП Брадър

Зорница Линдарева лъже за лукса, в който уж е израснала

Зорница Линдарева лъже за уж богатите си родители, които й осигурили големи възможности. Випбрадърката преувеличава за миналото си, твърдейки, че е израснала сред охолство и лукс. Истината се оказа далеч по-различна и разкрита не от кой да е, а от родителите й и то в национален ефир. зорница-линдарева

Зорница Линдарева избива комплекси, смята родителката й. Според майката на манекенката детството й съвсем не е било такова, каквото го описва. Налагало се тя да работи на няколко места, за да издържа децата си. 

Стана ясно и че Зорница сериозно е влошила здравето си покрай булимията. Цели 15 години манекенката се бори за нормален живот. Хранителните проблеми се появили още в 8 клас, разказа още майка й. 

 

Не случайно манекенката е най-коментираната и обсъждана участничка от поредния сезон на ВИП Брадър в социалните мрежи. Потребителите недоумяват защо лъже за миналото си и си съчинява небивали истории. Появиха се и слухове, че хигиената й е под всякаква критика. 

Бившата на Тачо използва скъпа козметика, но подценява хигиената, коментират съквартирантите в Къщата. Моделката влизала в банята веднъж на няколко дни, което тотално шашардисало брадърите. 

За още клюки от ВИП Брадър харесайте фейсбук-страницата ни!

ШОК! Вижте какво разкри майката на Зорница от ВИП Брадър
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top