Home / НАЧАЛО / СКАНДАЛ! Биг Брадър лиши от хонорари 4-ма (Виж доказателството!)
СКАНДАЛ! Биг Брадър лиши от хонорари 4-ма (Виж доказателството!)

СКАНДАЛ! Биг Брадър лиши от хонорари 4-ма (Виж доказателството!)

Биг Брадър отказа да изплати хонорарите на Ели Владкова, Киро Скалата, Пенка и Джийсън

Биг Брадър няма да изплати и стотинка от обещаните хонорари на Ели Владкова, Киро Скалата, Пенка и изгонения от шоуто Джийсън, научи Womens.bg. Участниците не са получили нито лев и вече цял месец се надяват това все пак да се случи. За разлика от нарочените, Денди например си е прибрал парите още преди празниците.

Ели се жална пред Кулагин

Ели се жална пред Кулагин

Ели Владкова не се стърпя и се жална в социалните мрежи, че е останала без пари. Брадърката изкоментира през скандалния гримьор Валентин Кулагин, че тя, Киро Скалата, Пенка и Джийсън са без хонорари от Биг Брадър, писа HotArena.net.

Причината за този неочакван развой на събитията е отказът на въпросните участници да играят по свирката на Големия брат. Интересно е защо тогава Денди е получил парите си, след като той бе от техния лагер, питат се форумци. Точно той е съобщил на дружките си, че вече е забогатял, а те ще останат с пръст в устата. Пръв научил Джийсън и веднага се обадил на Пенка, която пък се свързала с Киро Скалата и Ели Владкова. Най-разстроена от всичко това е Ели, тъй като е самотна майка и няма работа. Участието й в шоуто се оказа само за слава, която няма да й помогне да нахрани двете си деца.

Говори се, че големите хонорари във формата са само мираж и всъщност се дават далеч по-малки суми и то не на всеки. Идеята е да се прави реклама на шоуто, а звездите да участват само за слава.

Харесайте и Фейсбук страницата ни!  

СКАНДАЛ! Биг Брадър лиши от хонорари 4-ма (Виж доказателството!)
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top