Home / НАЧАЛО / СКАНДАЛ в „Денсинг старс“: Участниците са потресени!
СКАНДАЛ в „Денсинг старс“: Участниците са потресени!

СКАНДАЛ в „Денсинг старс“: Участниците са потресени!

Албена Денкова се появи в "Денсинг старс" с гръм и трясък и отвя конкуренцията

Албена Денкова се превърна в най-коментираната участничка в "Денсинг старс", след като се появи в шоуто един месец след започването му. Останалите участници са силно възмутени, тъй като вече са на предела на силите си. За разлика от тях, двукратната световна шампиона по фигурно пързаляне е със свежи сили и пълна с енергия. Журито оцени подобаващо представянето й в шоуто и й даде 37 точки от максималните 40.

Мнозина смятат, че точно Албена Денкова ще спечели шоуто, тъй като половината от конкурентите й вече са с контузии. И сякаш за да потвърдят опасенията на останалите участници, съдиите я заляха с комплименти. Възхищението им се превърна в истински бич за изморените и паднали духом участници, писа "Всеки ден".

Womens.bg ще разкри, че Албена Денкова има специални преференции. Така например, тя ще получи 70 000 лева, ако се контузи по време на шоуто. Освен това тя поискала и да е на челните места в класирането и дори да спечели шоуто. 

Денкова настояла и името на Максим да не бъде замесвано по никакъв начин и най-вече катастрофата, която шокира цяла България. 

Ще припомним, че през 2007 година Максим предизвика тежка катастрофа, при която загина 24-годишният Петър Петров, а Мануела Горсова изпадна в кома. 

СКАНДАЛ в „Денсинг старс“: Участниците са потресени!
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top