Home / НАЧАЛО / СКАНДАЛ в „Музикална академия“ втрещи зрителите
СКАНДАЛ в „Музикална академия“ втрещи зрителите

СКАНДАЛ в „Музикална академия“ втрещи зрителите

Горещ СКАНДАЛ в „Музикална академия“ втрещи зрителите!

Георги Христов си изпусна нервите в ефир, зрителите останаха потресени от болезнената му откровеност.

георги христов

 Георги Христов осигури невиждан сеир за продуцентите на „Музикална академия“, като си изпусна нервите и навлезе в дълбоките води. Някогашната звезда на соца бе въвлечен в интрига от един от вече отпадналите участници в музикалното шоу Любо. Музикантът бе до болка откровен и в яда си дори покани Любо да го пробва, ако все пак има подобни намерения и желания.

За сексуалната ориентация на Георги Христов се говори от години, но едва ли „Музикална академия“ е подходящо място за анализиране на подобни лични детайли. Всъщност главният виновник за скандала е Любен, който не можа да понесе факта, че е на номинации. Бившият затворник изтърси ни в клин, ни в ръкав, че певецът бил „гей за всички“. И за да е пълно шоуто, обидните думи на Любо прозвучаха по време на живия ефир. Кичка Бодурова не се стърпя и се намеси в нелепата ситуация. Колежката на Георги Христов не скри възмущението си, а хубавицата Ива Екимова пък се опита да замаже положението, обяснявайки как такива неща се случват във всички подобни формати.

Самият Христов се вбеси до краен предел и на няколко пъти покани Любо да го пробва в леглото.

Оставяме на вас да прецените дали трябва да се случват подобни неща в ефир и то в най-гледаното време. Докога ще ставаме свидетели на подобни циркове, се питат възмутени читатели.

СКАНДАЛ в „Музикална академия“ втрещи зрителите
2.23 (44.62%) 13 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

  • […] СКАНДАЛ в “Музикална академия” втрещи зрителите […]

  • Scroll To Top