Home / НАЧАЛО / Скандални разкрития за участието на Роксана в „Къртицата“
Скандални разкрития за участието на Роксана в „Къртицата“

Скандални разкрития за участието на Роксана в „Къртицата“

Роксана заблуди и продуцентите на "Къртицата", и зрителите

Роксана напусна "Къртицата", след като "разбра" щастливата новина, че е бременна. Така не се наложи да плаща неустойки, а и да връща взетия вече хонорар. Всички участници в шоуто получават част от договорените пари предварително, а останалите – според това колко дълго са останали. roksana

Роксана обаче съобщи, че отново ще става майка и спокойно напусна шоуто. Според договора й, ако липсва уважителна причина, тя трябва не само да върне взетите от продуцентите пари, но и да плати неустойка. В случай на певицата не се стигна до това заради бъдещето бебе. 

Истината е, че Роксана изобщо не е бременна, твърди "Всеки ден". Баща й я посъветвал да се измъкне от шоуто с историята на бебето и така да избяга от неустойката. Не случайно той движи нещата й и се грижи за детето й.

Очевидно фолкзвездата изобщо не е смятала да остава шоуто и да участва във всички кошмарни мисии. Тя обаче постъпи най-хитро от всички. Дали ще има последствия от лъжата й, все още не се знае. Според мнозина, участието й в "Къртицата" е най-добрата реклама за певческата й кариера, която и без  друго е леко позадрямала. 

Още клюки ТУК!

Скандални разкрития за участието на Роксана в „Къртицата“
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top