Home / АКТУАЛНО / Скарлет Йохансон има нова татуировка
Скарлет Йохансон има нова татуировка

Скарлет Йохансон има нова татуировка

Актрисата Скарлет Йохансон добави нова татуировка в колекцията си. От вчера, 27-годишната Скарлет има татус с надписа Lucky You върху кожата си.
Новото попълнение представлява малка подкова и надпис за късмет. Американската актриса споделя пред медиите, че не желае да разкрива сакралното значение на татуировките си. Дали новата й придобивка ще привлече късмета на нейна страна, или е просто красиво украшение, остава ни само да гадаем.
Скарлет каза единствено, че татуировките я правят щастлива и са важни за нея, но не даде повече информация защо и как е решила да направи подковата.
Американската актриса, участвала в големи кино продукции като Изгубени в превода, Островът и Черната далия, има още три странни татуировки.
Едната е на глезена й и представлява две малки преплитащи се кръгчета. Татуировката на ръката й, която представлява залез, е по-скоро като рисувана с цветни моливи от второкласник, а предпоследното й попълнение на другата ръка имитира гривна с медальон, на който пише I love New York.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top