Home / НАЧАЛО / Слави Трифонов изгони Мартина
Слави Трифонов изгони Мартина

Слави Трифонов изгони Мартина

Слави Трифонов отказа да създаде семейство с Мартина, балерината го заряза

Слави Трифонов е причината за поредната раздяла в живота му, научи Womens.bg. След 4-годишна връзка балерината Мартина си събра багажа и си тръгна. Още преди седмица красивата варненка е напуснала дома на Дългия и се е върнала в старата си квартира в “Лозенец”. Мотивите й за това крайно решение са нежеланието на Слави да се обвърже сериозно с брак и дете и деспотичния му нрав. Като всяка млада жена и Мартина иска да стане майка, но явно водещият на “Шоуто на Слави” не гори от желание да стане баща.

Слави заряза Мартина

Слави заряза Мартина

Слави Трифонов има и параноя от папараци, с което психира приятелките си. Мартина се жалвала пред приятелките и колежките си, че не могат да общуват нормално навън заради страховете му. Вместо да се забавляват, се налагало да мислят постоянно да не бъдат снимани от някой папарак, писа “Всеки ден”.

Слави Трифонов не полагал и големи усилия да задържи приятелката си, разказват негови близки. Връзката му с Мартина от доста време не вървяла, между двамата вече нямало тръпка. Желанието на Мартина да стане булка и майка допълнително утежнило отношенията между тях. Така в един момент балерината си дала сметка, че заслужава нещо много повече – нещо, което Слави не може да й предложи.

Още пикантерии за Слави ТУК!

Посетете и Фейсбук страницата ни!

Слави Трифонов изгони Мартина
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top