Home / АКТУАЛНО / Слави Трифонов изправи на нокти екипа си
Слави Трифонов  изправи на нокти екипа си

Слави Трифонов изправи на нокти екипа си

Тайната за здравословното състояние на Слави Трифонов излезе наяве

Слави Трифонов сериозно подплаши екипа си. Оказа се, че Дългият наистина има сериозни здравословни проблеми. Шоуменът от години ревниво е пазел тайната си, че има затруднения със сърцето. Единствено Годжи е бил посветен в тази тайна, тъй като двамата са приятели отще от детството си.

slavi

Слави Трифонов сериозно стресна екипа си

Истината за здравето на шоумена лъсна когато той получил пристъп на световъртеж по време на кастинга за таланти в шоуто “Гласът на България”. Неприятният инцидент се разигра във Варна по време на изпълнението на един от кандидатите за участие в Шоуто. Слави се почувствал много зле и едвам не се свлякъл на земята от изтощение. Чак когато помолил да му дадат определени лекарства хората от екипа му разбрали за здравословните проблеми на шефа си.

Може да се каже, че голямото натоварването в последната седмица и пътуването из страната имат своя принос за последвалото изтощение на Дългия. Приближените му забеляза ли, че от известно време той има болнав вид и е по-раздразнителен от обикновено, но го отдали на дългите пътувания и натоварване покрай кастинга за новия сезон на “Гласът на България”.

След инцидента Слави Трифонов настоял да продължи участието си в ангажимента към Шоуто, което наложило наемането на медицинска сестра, която да следи от близо здравето му. В музикалните среди сериозно се промъква слухът, че Мартина се е подплашила много за здравето на възлюбения си и е готова на всичко, за да му осигури подходящи медицински грижи.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CnEf9Y71avk&w=560&h=315]

Слави Трифонов изправи на нокти екипа си
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top