Home / НАЧАЛО / Тъжно! Виж какво се случи с “Шоуто на Слави”
Тъжно! Виж какво се случи с “Шоуто на Слави”

Тъжно! Виж какво се случи с “Шоуто на Слави”

Слави Трифонов остана без хора, екипът му се стопява всеки ден

Слави Трифонов губи хората си!

Слави Трифонов губи хората си!

Гологлавият водещ Слави Трифонов, който от години води свое собствено шоу по бТВ, продължава да губи хора от екипа си. Преди време Дългия имаше цял куп сценаристи, които сега са по-малко и от “Ку-ку бенд”. По-наблюдателните зрители вече вероятно са установили, че студиото на шоуто оредява. Трите реда, на които преди трудно се събираха всички сценаристи на Слави, сега са сведени до два. На първия ред виждаме Иван Кулеков и много рядко – Светослав Митев.

Womens.bg се добра до информацията, че този спад е обхванал не само количеството, но и качеството на екипа. Всяка вечер зрителите слушат едно и също – как добрите данъкоплатци страдат, а лошите политици богатеят. Не че не е вярно, но да ни го повтарят предаване след предаване, е малко досадно, коментират зрители на шоуто.

Самият Слави пък става все по-скучен с половинчасовото си говорене, чудейки се как да разсмее все по-малката си аудитория. Още през септември водещият получи сериозен удар от едни от близките си хора – Иво Сиромахов и Филип Станев, които го зарязаха и напуснаха шоуто. Сценаристът Росен Петров също бе част от екипа му, но ето че вече води свое предаване по бТВ. Евтим Милошев също избра да работи с водещия на “Нека говорят с Росен Петров” и напусна редиците на Слави. Заминаха си и други кадърни кадри като Стефка Райкова и Васил Лесов. Режисьорите се трудиха за шоуто от самото му създаване, но Росен Петров успя да ги привлече, писа “Всеки ден”. Най-голям удар обаче се оказа напускането на Любо Нейков и Руслан Мъйнов. Двамата са сред любимите комици на българските зрители.

Има ли бъдеще “Шоуто на Слави”, как мислите?

Тъжно! Виж какво се случи с “Шоуто на Слави”
3.8 (76%) 10 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top