Home / НАЧАЛО / Срамни факти от миналото на Бориса взривиха „Къртицата“
Срамни факти от миналото на Бориса взривиха „Къртицата“

Срамни факти от миналото на Бориса взривиха „Къртицата“

Бориса Тютюнджиева крие тъмно минало, разкри Емил Каменов в “Къртицата”

Бориса Тютюнджиева има твърде колоритно минало, което надали ще иска сама да разкрие пред цяла България, изцепи се Емил Каменов в “Къртицата”. Според охранителя, моделката сама се предлагала на звезда от “Непобедимите 3”, но на няколко пъти била изгонена. Разкритията му нанесоха съкрушителен удар на Бориса заради неприятната сцена между нея и Марина, която докара последната до нервен срив, писа “Всеки ден”.тютюнджиева
Съквартирантът на моделката не пожела да разкрие коя точно е холивудската звезда, натирила нашенката. Той само намекна, че екшън героят има две големи татуировки на гърдите. За останалите от шоуто не остана съмнение, че става въпрос за Силвестър Сталоун. Първоначално той я харесал, но тя се показала много нагла и нетърпелива да се напъха в леглото му. Поради тази причина и не била уважена нито веднъж. Нещо повече – на няколко пъти я изгонил безцеремонно, хвърли бомбата Каменов.
За миналото на Бориса Тютюнджиева се носят митове и легенди. Доста източници разкриват пикантни подробности за похожденията й. Кое истина и кое – лъжа, ние не се наемаме да коментираме. Фактът е, че красавицата живо се интересува от мъже, познали славата. Дали целта й е да стане още по-популярна, или да се облагодетелства материално, също не можем да кажем.

Срамни факти от миналото на Бориса взривиха „Къртицата“
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top