Home / НАЧАЛО / Станка Златева бясна: Къде са ми парите?!
Станка Златева бясна: Къде са ми парите?!

Станка Златева бясна: Къде са ми парите?!

Станка Златева не е получила нито лев от ВИП Брадър

Станка Златева е бясна на продуцентите на най-известното риалити в България – Биг Брадър. Олимпийката е възмутена, че все още не е видяла нито лев от шоуто, а отгоре на всичко го спечели. Въпреки уговорките с Нико Тупарев, Станка все още си чака парите.

станка_златева

Станка Златева бясна!

Станка Златева заплашила продуцентите, че ако не си получи парите, вече няма да могат да разчитат на нея за каквото и да било. Спортистката така си изпуснала нервите в известно заведение, че вдигнала чутовен скандал на продуцента на шоуто Нико Тупарев, писа “Всеки ден”.

Станка Златева неведнъж е казвала, че парите не са всичко. Тя спомена на няколко пъти колко пари е отказала, за да се състезава за България. Парите от ВИП Брадър обаче й принадлежат и тя няма намерение да се отказва от тях, нито да чака прекалено дълго. Съвсем нормално е да разчита на хонорара си при положение, че няма други приходи на този етап. Самата тя все още не е сигурна дали ще продължи със спорта.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Станка Златева бясна: Къде са ми парите?!
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • santro казва:

    а пичка ти лелина са ти парите !

  • […] Станка Златева размята 136-килограмов мъж като торба с картофи без никакъв проблем. Шампионката показа защо заслужава признанието и уважението на всеки българин. Всички, които бяха против победата й във ВИП Брадър, нека видят за какво става въпрос в това видео. Такъв талант се среща изключително рядко, а да не говорим колко са такива като нея в България. Спортистката не се дава нито на мъже, нито на жени. Премята противниците си, сякаш са леки като перца! Въпреки че съперника й я превъзхожда на килограми (то е очевидно!), Станка Златева показа превъзходство и бързина, с който той не може да се похвали. […]

  • […] Станка Златева размята 136-килограмов мъж като торба с картофи без никакъв проблем. Шампионката показа защо заслужава признанието и уважението на всеки българин. Всички, които бяха против победата й във ВИП Брадър, нека видят за какво става въпрос в това видео. Такъв талант се среща изключително рядко, а да не […]

  • Scroll To Top