Home / АКТУАЛНО / Стартира седмица на модата в Милано

Стартира седмица на модата в Милано

Стартира седмица на модата в Милано. Седемдесет и двама световно известни дизайнери представиха своите нови колекции. Естествено моделите на „Гучи“ бяха едни от първите, които дефилираха по лъскавия подиум. Той заложи на облекла с невероятен диапазон от хитови цветове за сезона. Огромните пъстри шапки са предизвикателсто за дизайнера и присъстваха в колекцията му. Нотка на спортно елегантен стил беше интерпретирана посредством ботуши от крокодилска кожа и дълги кожени пелерини върху панталони.
Джон Ричмънд се бе спрял на готическа мода и геометрични фигури. Моделите на британския дизайнер бяха облечени с рокли на ресни допълнени с прекрасни вградени колани в различни цветове.
Интересна бе колекцията на „Версаче“. Донатела представи една авангардна идея, за която сподели, че е мечтала. Присъствието на кръст беше допълнението към нейните модели. Този път тя заложи и на по-тъмните тоналности. Наситено оранжевите рокли с черни колани бяха една от атракциите на ревюто.
Моделите на „Прада“ бяха елегантни и артистични. Тя заложи на класическото черно и на мозайка от пъстри тонове. Моделите , които дефилираха бяха с панталони до кокълчето покрити с флорални сака в цялата гама.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top