Home / АКТУАЛНО / Студентка от Техническия университет втрещи с изненадващо предупреждение
Студентка от Техническия университет втрещи с изненадващо предупреждение

Студентка от Техническия университет втрещи с изненадващо предупреждение

Родна студентка не помни бившите си, прати ги на лекар

Студентка от Техническия университет предупреди мъжете, с които е имала опасно близки отношения, да се прегледат на венеролог. Лейди Лидия, както се подвизава в социалната мрежа Фейсбук, призна също така, че не ги помни всичките. Затова и няма как да ги предупреди лично. Те обаче би трябвало да я помнят, надява се хубавицата. 

лейди-Лилия

Дашната брюнетка предполага, че бившите й са заразени и ги помоли във Фейсбук да не рискуват здравето на други момичета. “Голяма част от вас изобщо не си спомням…”, втрещи феновете си в социалната мрежа Лидия. 

Изненадващото и стресиращо за засегнатите в случая предупреждение успя да разбуни духовете във виртуалното пространство . Потребителите се питат как въпросната студентка не се притеснява да лъсне в целия си блясък и да признае подобни неща. “Какво ли ги учат в университета?”, се питат най-запалените моралисти. 

Повечето жени на мястото на Лидия не биха споменали за проблема си дори пред най-близките си хора, а какво остава за социалните мрежи. Отгоре на всичко красавицата няма проблем да изтъпани снимката си, с което не показва ни най-малко, че се притеснява от деликатното си положение. 

Womens.bg предупреждава тези от вас, които имат някакъв спомен за интимност с девойчето, да посетят лекар при първа възможност. 

За още интересни новини от социалните мрежи харесайте фейсбук-страницата ни!

Студентка от Техническия университет втрещи с изненадващо предупреждение
3 (60%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] Благодарение на Канал 3 фенките на Михайлов видяха любопитни кадри от тренировката на националите преди мача с […]

  • Scroll To Top