Home / ИНТИМНО / 12 ужасяващи играчки за дами
12 ужасяващи играчки за дами

12 ужасяващи играчки за дами

Съвременните играчки за възрастни са не само забавни, но могат да бъдат и ужасяващи

Секс играчките стават все по-смели и нестандартни. Някои от тях са направо брутални,
а други – неузнаваеми. В стремежа си да разнообразиш сексуалния си живот с другарчето, или пък да не се чувстваш неприятно в самотните нощи, си готова да се сдобиеш с някоя щуротия от сексшопа. Няма лошо, стига да ти носи удоволствие и да се чувстваш добре. Трябва да знаеш и някои подробности за използването, съхранението и правилната употреба, за да запазиш играчката си читава дълго време.

Стратегическите трикове, а не размера, предизвикват оргазъм. Искаш ли да разбереш какво може да ти помогне да стигнеш до финалната права? Отговорът може би се крие в някое чекмедже. Играчките не са само за проникване, затова ги използвай за любовна игра. Стимулирай всички важни точки в деликатната зона, така че да се изстреляш диво към върха.

Секс играчките могат да ти помогнат да опознаеш тялото си и така да си осигуриш разтърсващи оргазми. Не е задължително да си соло, за да посетиш секс магазин. Нима мислиш, че другарчето ти няма пикантни тайни от теб? Няма нищо срамно в използването на вибратор. Само не го прави, за да покажеш на гаджето си колкото си навътре в нещата.

Ето и най-ужасяващите секси играчки, които може да си представиш.

12 ужасяващи играчки за дами
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] Защо всяка жена си мисли, че мъжете обичат това? Това е ужасяващо за повечето от […]

  • Scroll To Top