Home / АКТУАЛНО / Swarovski представи украшенията Skyfall

Swarovski представи украшенията Skyfall

Swarovski и дизайнера Стивън Уебстър създадоха съвместна колекция бижута Skyfall, вдъхновена от предстоящия филм на Джеймс Бонд.
Уебстър е проектирал четири колекции бляскави бижута, които според думите му „ще запечатат цялата филмова магия на най-новото приключение на Джеймс Бонд“.
Колекцията Skyfall ще бъде пусната на пазара на 8 октомври и ще съчетава в себе си следните подкатегории – Love Knot, Black Bamboo, Queen Cobra и Heat Seeker.

Характерен елемент за цялата серия Skyfall са преплетените висулки и двойните пръстени.
Колекцията Love Knot включва черни и прозрачни кристали Swarovski, полирани със специална техника, която им придава блясък и изтънченост. В Love Knot са преплетени вечните символи на любовта в красиви обеци, висулки и пръстени.
Колекцията Black Bamboo включва 7-сантиметрови обеци и висулки с черни и бели кристали.
В Queen Cobra са използвани червени кристали, които наподобяват очите на змия. Колекцията включва двоен пръстен, единичен пръстен и висулка.
В колекцията Heat Seeker са представени пръстени, висулки и обеци, които подчертават изисканите женствени форми.
По думите на Стивън Уебстър, съвместната му работа със Swarovski за колекцията Skyfall е била много вълнуваща от самото начало. Темите във филма за агент 007 перфектно се допълвали с дизайна на бижутата от колекцията и Уебстър с нетърпение чакал пускането на филма по кината.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top