Home / МИСТИКА И ОЩЕ НЕЩО / Талисмани, помагащи ни през 2014
Талисмани, помагащи ни през 2014

Талисмани, помагащи ни през 2014

Може би не вярвате в магии, нито приемате фън шуй за нещо важно? И какво от това? Независимо дали сме суеверни, скептици или пък абсолютни реалисти, всеки от нас несъзнателно се обгражда с множество магически предмети, които ни защитават от неприятности и привличат в живота ни щастие и успех. Огледайте се и непременно ще ги откриете!

 

Стари мебели

Ако в дома ви има поне една мебел, принадлежала на поколения от вашето семейство – например стар скрин или бюфет, то тя спокойно може да служи като талисман за привличане на успех. Но това важи само в случаите, в които вашите предци са живели достатъчно щастливо. Ако животът им е бил низ от нещастия, то по-добре се отървете от старите вещи и мебели.

Гоблени

Това, което е направено със собствени ръце, може да притежава много силно магическо действие през 2014. Най-добре е, ако имате това умение, да заложите на изображения на птици, цветя, пеперуди и всякакви позитивни украси и мотиви.

Огледала

Първото и най-ценно тяхно качество и защитното им свойство. Разбира се, важно е да поставите огледалото на правилното място. Добре е едно от тях да се сложи точно срещу входната врата, за да отразява енергията на влизащите. Във всяко помещение трябва да има само по едно голямо огледало. И още нещо важно: огледалата трябва да се поставят така, че като седите или лежите, да не виждате отражението си.

Статуетки

Те най-често изобразяват живи същества, затова се явяват силни талисмани и амулети. Например фигурка на котка ще ви защити от интриги и клюки, фигурка на куче ще привлече към вас верни приятели, седем слончета ще създадат в дома ви хармония, а лъвът ще подпомогне кариерата ви.

Магнити на хладилника

Най-добре е, ако те имат отношение към съдържимото в хладилника. Да речем, че са с форма на плод или зеленчук – такива магнитчета подпомагат за здравословно хранене. С магнитите, които изобразяват хора и животни, трябва да сте по-внимателни – те могат да изпълнят хладилника с неподходяща енергия и така храната ви да изгуби добрите си качества.

Декоративна посуда

Вази, декоративни чинии, порцеланови сервизи – в домовете ни има много предмети и съдове, които не са само за практични цели, а и просто за красота. Формите им и изображенията по тях също носят определен енергиен заряд. За декорация е най-добре да се изберат изделия със закръглена форма. И е добре вазите и чиините да са по двойки – това създава енергиен баланс.

 

Оцени

Коментирай

Коментари

About Nikol Dimitrova

Scroll To Top