Home / НАЧАЛО / Тежък инцидент разтърси „Къртицата“
Тежък инцидент разтърси „Къртицата“

Тежък инцидент разтърси „Къртицата“

Стоян Бончев бе приет по спешност в спешното отделение на болница "Софиямед"

Стоян Бончев напусна второто издание на "Къртицата" заради злощастен инцидент по време на приятелски мач. Миналата stoyan_bonchev_kartitsataсъбота отборите на Вини Джоунс и Илиян Киряков премериха сили, но Емил Русев създаде ситуация, при която оперният певец пострада.

В резултат на инцидента пострада кракът на Стоян Бончев, което наложи спешното му приемане в болница "Софиямед". Специалистите съобщиха, че участникът от "Къртицата 2" е с тежка травма и трябва да се оперира. Според информацията до момента, няма усложнения и певецът се чувства добре. През следващите два месеца, обаче, Бончев ще се полдожи на специална програма за пълно възстановяване. 

Така заради фаталната контузия Стоян Бончев отпадна от надпреварата и предизивка сълзите на дамите в шоуто. Въпреки шокиращия инцидент, певецът намери думи да успокои останалите участници и напусна с високо вдигната глава с помощта на инвалиден стол. 

Междувременно коментаторите на шоуто определиха 38-годишния ерген като комплексиран и наранен мъж, лишен от всякакво чувство за хумор. Въпреки заявката, че влиза в "Къртицата", за да прави шоу, той показа само агресия и арогантно поведение. Това пък стана причина да лъснат кирливите му ризи от миналото. 

Оказа се, че преди години певецът с диплома по "Международни отношения" прави сериозно нарушение на правилника за движение по пътищата и се заканва, че това няма да се размине без последствия. По онова време баща му, който почина през 2010 година, е депутат от 38-то Народно събрание.

Тежък инцидент разтърси „Къртицата“
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top