Home / МОДА И СТИЛ / Том Форд пролет – лято 2013

Том Форд пролет – лято 2013

Дизайнерът Том Форд вече е готов със своята пролетно-лятна колекция 2013. Необичайното този път е, че визията за следващия сезон не беше пазена в тайна, както обикновено, а напротив. Имаше достатъчно снимки с новите модни виждания в публичното пространство и чак два след това новите модели се появиха в бутиците.
В новата колекция на Том Форд има от всичко. Елегантни и стилни рокли трябва да очакват дамите за следващата година.
Основният мотив, който се появява както при роклите, така и при полите е мрежата. Форд предлага комбинация от плътна материя в бял или някакъв светъл цвят, която да влезе в контраст с тъмнокафеникава или черна мрежеста горна част на роклята. За да подчертае този ефект, той залага на ботушите под коляно.
Другата визия, за модерните дами, залага на черния цвят. За да не е толкова натрапчиво черното, Том Форд е решил да разнообрази с къси панталонки, които са вталени и повече наподобяват клин.

Идеалната комбинация е блуза с дълъг ръкав. А за да се избегне траурния вид, той залага на сребристите сандали.
Следващата пролет и лято на мода ще бъдат и дрехите в цвят на праскова. Може да избирате якета, блузи и панталонки, потници и какво ли не.
Може да си позволите и екстравагантна визия, след като съберете първия тен. Красива дълга пола от мрежа. Полата е със странична цепка. Тя е в комбинация с блуза с цип.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top