Home / НАЧАЛО / Тони Стораро в ужас: Тръгна с мощна охрана!
Тони Стораро в ужас: Тръгна с мощна охрана!

Тони Стораро в ужас: Тръгна с мощна охрана!

Тони Стораро плаща заплати на четирима гарда

Тони Стораро се е изплашил за живота си не на шега. Певецът е следван неотлъчно от четирима бодигарда, които не позволяват никой да се доближи до него. Всеки един от тях е избран старателно, като се говори, че са най-добрите в бранша. За безопасността си Човека глас им плаща по 2000 лева, тъй като му осигуряват денонощна охрана. Двама от хранителите задължително остават в дома на певеца, за да го пазят от недоброжелатели. 

Причината за здравата охрана са проблемите, които го следват неотлъчно по време на участия из страната. Говори се, че Тони Стораро е в сложни отношения не с един и двама бабаита, на които е отказвал да пее по чалготеките. Така например, наскоро пияни мутри го заплашили, защото отказал да им изпълнява прищевките. Преди месеци пък плевенският бабаит Вальо Помака спретнал истинско меле, защото певецът отказал да пее на масата му. В същото това време обаче забавлявал Цветомир Маринов-Цуни, който стана популярен покрай аферите си с Преслава и Елена Паришева.

Столичните клюкари припомнят и че Стораро прекрати деловите си отношения с продуцента Ненчо Касъмов. Сега той работи само за себе си и не плаща 50% на "Диапазон рекърдс", писа "Всеки ден". Между двамата има голямо напрежение, което не се знае дали ще ескалира.

Тони Стораро в ужас: Тръгна с мощна охрана!
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top