Home / АКТУАЛНО / ТОП 5 на най-луксозните хотели в света
ТОП 5 на най-луксозните хотели в света

ТОП 5 на най-луксозните хотели в света

Вижте най-луксозните хотели в света

Готови ли сте да прекарате няколко дни само на шампанско и хайвер? Не забравяйте да вземете дизайнерския си куфар, преди да отпрашите към някой от тези луксозни хотели
Емирейтс Палас, Абу Даби

Емирейтс Палас, Абу Даби

Този луксозен хотел се намира в столицата на Обединените арабски емирства – Абу Даби. Изчислява се на приблизително 3 млрд. щатски долара. Включва 394 стаи и апартаменти, 40 заседателни и конферентни зали, плаж с бял пясък, безброй басейни и фонтани, разкошен спа център, мрамор, внесен от 13 различни страни и над 1000 кристални полюлея. Емирейтс Палас е като една малка крепост с престижно яхтено пристанище. Едва ли друг хотел може да задоволи претенциите на днешните топ магнати по-добре от Емирейтс Палас. 
Мардан Палас, Турция    

Мардан Палас, Турция

Построен от руския милиардер Телман Исмаилов през 2009 година с вложени 1,650 млрд. щатски долара. Турция се гордее с най-големия плувен басейн в Средиземноморието, който побира 1000 души. Хотелът е смятан за един от луксозните хотели в света. Греховно разкошните апартаменти, бляскавият интериор, кристалът и италианският мрамор, пищните аквариуми с екзотични риби правят това място толкова вълшебно. 
Уестин Екселсиор, Рим

Уестин Екселсиор, Рим

Построен през 1906 година с впечатляващо родословие, Уестин Екселсиор е истинско бужу. Въпреки че повечето стаи са достъпни, наскоро хотелът бе освежен за 7 милиона долара. Обзаведен в гранд стил с модерни високотехнологични джаджи, ръчно рисувани куполи, собствена фитнес зала, сауна, парна баня и джакузи, както и официална трапезария. Хотелът е смятан за фаворит за хората, които смятат, че  луксът няма цена. 
Бурдж ал-Араб, Дубай

Бурдж ал-Араб, Дубай

Зашеметяващата архитектура на Бурдж ал-Араб е причината това място е сред най-сниманите в света. Всички стаи са луксозни с невероятна панорама. Хотелът има и хеликоптерна площадка, тенис кортове, широк спектър от заведения за хранене и забавления. Всеки клиент на хотела разполага с личен иконом и шофьор на повикване. 
Плаза, Ню Йорк

Плаза

Въпреки че Голямата ябълка има много легендарни и ефектни хотели, “Плаза” е най-посещаваният хотел от ВИП персони. Хотелът е построен през 1907 година, като в него са отсядали кралски особи, президенти и изобщо най-известните хора в света. 

ТОП 5 на най-луксозните хотели в света
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top