Home / ИНТИМНО / Три идеи как да впечатлим избрания мъж
Три идеи как да впечатлим избрания мъж

Три идеи как да впечатлим избрания мъж

Основателни причини да не чакате въпросния мъж да се обади първи

Едва ли има дама, която да не си е задавала поне веднъж въпроса “Ще се обади ли чаровния мъж от снощи?”. Отношенията между половете понякога може да бъдат доста трудни и объркани, но не е необходимо и ние допълнително да объркваме нещата и да се терзаем напразно . Първата ви среща вече е минала успешно и сега остава въпроса дали той ще ви потърси отново. А защо е нужно да чакате?. Бързо хващайте телефона и му се обадете първа. Ние ви предлагаме пет причини заради, които трябва вие да му се обадите:

izbraniq maj

Звъннете първа, за да впечатлите избраника си

1.Мъжете харесват уверени жени, които знаят какво искат. Не си мислете, че и той не се колебае колко време да изчака до следващата си среща с вас. Просто му покажете, че сте достатъчно уверена в себе си и не всичко е само в неговите ръце. Няма мъж който да не си мечтае, за жена, която да поема поне за малко инициативата.

2.Мъжете обичат комплименти. Това да се обадите първа със сигурност означава, че показвате явно симпатиите си към него. В никакъв случай обаче не ставайте натрапчива и прилепчива. Да се обадите първа това е истински комплимент за него и определено означава много мъжкото му его.

3.Мъжете също се чувстват несигурни. Не си мислете, че щом е мъж значи е самоуверен и нямо своите колебания. С обаждането си ще му покажете, че го харесвате достатъчно и сте готова за нова среща с него. Не му звънете обаче прекалено настойчиво. Може да не ви вдигне от първото позвъняване, но вие не настоявайте. Избрания от вас мъж със сигурност ще види телефона си и ако иска ще поеме инициативата подадена от вас.

Три идеи как да впечатлим избрания мъж
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top