Home / ИНТЕРЕСНО / Три причини да имате приятелство с мъж
Три причини да имате приятелство с мъж

Три причини да имате приятелство с мъж

Възможно ли е приятелство между мъж и жена

Една от вечните дилеми е възможно ли е една дама да поддържа приятелство с мъж. Понякога това може да се окаже наистина трудно, тъй като в повечето случаи поне единия от тях има тайни скрити интимни желания. От друга страна обаче приятелство с мъж може да се окаже доста ценна и важна находка в живота на една жена. Приятелството с мъж може да бъде много по ценно и искрено отколкото дори и с най-добрата ви приятелка. Жените са много емоционални, понякога преиграват и пресилват нещата и не винаги са искрени в съветите си, но ако имате приятелство с мъж може да му се доверите за много неща. Вижте три ценни неща, които може да ви донесе приятелство с мъж:

priqtelstvo-s-maj

Три причини да имате приятелство с мъж

1. На първо място имате и друга гледна точка. Понякога когато сте затънали в женски дилеми и не знаете как да реагирате в дадена ситуация, вашият приятел може много лесно и бързо да ви „отрезви”, и да ви даде най-важния съвет. Да можеш да разчиташ на честно мъжко мнение е нещо много ценно за една жена. Не е тайна, че мъжете и жените имат различни виждания по един и същи въпрос. Да надникнете от другата страна е наистина полезно и може да ви спести куп неприятни преживявания и недоразумения с представителите на другия пол.

2. Едно лоялно приятелство с мъж може да ви донесе множество възможности за нови запознанства и евентуални нежни връзки с неговите приятели. Може спокойно и вие да направите същото за него като го запознаете с вашите приятелки. Вашият приятел мъж е наясно какво точно търсите и очаквате от връзките си и би ви запознал с човека, които наистина ви заслужава и може да отговори на вашите очаквания.

3. Приятелят мъж винаги ще ви се притече на помощ и ще ви помогне да поправите дребната повреда. Вашият приятел мъж ще ви даде добри съвети и без увъртания ще ви каже какво точно мисли за дадената ситуация или как да се измъкнете от поредния проблем с гаджето. Невероятно ценно е да имате човек до себе си на когото може да се обадите по всяко време на денонощието, ако се нуждаете от него. Мъжете са много верни и лоялни към приятелите си.

За една жена е много важно и ценно да има приятелство с мъж, но все пак не обърквайте нещата и помнете, че той е само вашето „вярно другарче”, което няма да ви предаде във важни за вас моменти.

Три причини да имате приятелство с мъж
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top