Home / КРАСОТА / Трикове за коса, които ще ви подмладят
Трикове за коса, които ще ви подмладят

Трикове за коса, които ще ви подмладят

Триковете за коса, които ще спрат времето

Не можем да спрем времето, но можем да накараме другите да забравят на колко сме години с подходящата прическа, грим и дрехи. Ето кои трикове ви препоръчваме, ако искате да се подмладите с някои и друга година.

Бретон

breton
Ако никога не сте имали бретон, ще останете изненадани колко добре ви стои. Бретонът скрива бръчките по-добре и от ботокса. Не се притеснявайте, че младежкият бретон ще ви стои нелепо. Ако ви звучи прекалено, опитайте по-дълъг и раздвижен вариант. 

Пластове

plastove
Благодарение на пластовете косата изглежда жива. Без значение каква е дължината, деликатните пластове рамкират нежно лицето, като придават здрав вид на косата. Те също така омекотяват изражението и скриват бръчките. Подстригвайте редовно косата си за здрав вид.

Къса коса

kysa-kosa
Късата прическа наистина подмладява, ако е съобразена с чертите на лицето. Тя обаче изисква повече грижи и поддръжка, но пък ефектът си заслужава.

Младежка опашка

opashka
Небрежната прическа подмладява, а меките вълни смекчават чертите на лицето. Вместо да се зализвате, използвайте пръстите си и оформете опашка или кок. 

Лъскава коса

блясък
Лъскавата коса е символ на младостта и красотата, затова си осигурете повече блясък. Използвайте повече маски и балсами за възстановяване на косата и върнете добрия й вид. 

Още подмладяващи прически ТУК!

Трикове за коса, които ще ви подмладят
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top