Home / НАЧАЛО / Ужас в Нова! Зрителите изпаднаха в шок!
Ужас в Нова! Зрителите изпаднаха в шок!

Ужас в Нова! Зрителите изпаднаха в шок!

Прогнозата за времето в Нова Тв шокира зрителите тази сутрин

Зрителите на Нова Тв преживяха истински шок тази сутрин, когато вместо Деси Банова прогнозата за времето бе представена от Павел Владимиров. Кое му е странното? Нищо друго, освен факта, че водещият бе дегизиран с къса рокличка, перука и обувки на висок ток. "Травеститът" се оказа участник в "Като две капки вода", а заради шоуто се наложи да влезе в ролята на певицата Дъфи. Image_3711548_308

Павел Владимиров се похвали в ефир, че късата рокличка му е от шоуто. Той побърза да е похвали, че бицепсите едва не саботирали преобразяването му в Дъфи, но многото грим свършил работа, писа "България днес".

Явно женските превъплъщения на Павката няма да свършат с Дъфи, защото му възложиха нова задача. Сега водещият ще трябва да влезе в образа на… Росица Кирилова. Явно продуцентите много се забавляват с недоволството му да се показва като жена и не спират да го затрудняват все повече.  

Ако не друго, с появата си като синоптичка в Нова Тв Павел Владимиров увеличи феновете си и сред двата пола. Това със сигурност ще му помогне в "Като две капки вода", където и без друго се представя прилично.

Ужас в Нова! Зрителите изпаднаха в шок!
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top