Home / НАЧАЛО / Принудиха Венета Райкова да си продаде тузарския апартамент
Принудиха Венета Райкова да си продаде тузарския апартамент

Принудиха Венета Райкова да си продаде тузарския апартамент

Венета Райкова продава спешно тузарския си апартамент заради конфликти със съседите

Венета Райкова се предаде в битката със съседите си и взе решението да се отърве от скъпото си жилище, което придоби veneta_rajkova_baseinсрещу скромната сума от половин милион лева. Сега водещата на "Горещо" си търси апартамент с три спални в един от столичните квартали и продава жилището си само срещу 143 000 евро. Причината за крайното решение да се сбогува с райския имот са конфликтите със съседите, които продължават вече няколко години.

Съседи на Венета Райкова се жалват от тираничното й поведение и непрекъснатите й забележки, заплахи и неприятни коментари. Водещата не спирала да мърмори за какво ли не и се разпореждала с блока, сякаш е нейна собственост. Не дай Боже някой съсед да пусне музика или да си разходи кучето в двора, Венета Райкова надавала вой до небесата, писа senzacia.net.

Освен че вдигала скандал след скандал и всички й били виновни – от ресторанта под блока, центъра по йога, по-приказливите или шумни съседи, непрекъснато се щракала край басейна по оскъдни бански. Фотосесиите травмирали по-скромните й откъм физически предимства съседки, които не смеели да се покажат по бански. Това обаче изобщо не притеснявало Райкова да им чете морал. 

Веднъж влюбена двойка се целува край басейна, което възмутило водещата толкова много, че не спряла да коментира липсата им на морал. Тогава една от съседките й отвърнала, че не може да говори за морал жена, която се снима гола по списанията. Вместо да замълчи, Венета се изцепила, че няма как да снимат нея, тъй като е дебела. 

В крайна сметка съседските войни принудиха тв блондинката да се предаде и да си потърси друго жилище. 

Принудиха Венета Райкова да си продаде тузарския апартамент
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top