Home / МАРКИ / Най-после ще можем да видим Victorias Secret Fantasy Bra 2013 г.
Най-после ще можем да видим Victorias Secret Fantasy Bra 2013 г.

Най-после ще можем да видим Victorias Secret Fantasy Bra 2013 г.

Утре, на 10-ти декември, на грандиозно фешън шоу, ще бъде представянето на Secret Fantasy Bra Royal на Victoria Secret 2013 г. Супер моделът Candice Swanepoel е избрана да носи Victorias Secret Fantasy Bra Royal. Русокосата красавица с перфектно тяло, ще излезе на подиума, облечена със сутиен за 10 000 000 долара, целия инкрустиран със скъпоценни камъни. 

Candice_Swanepoel_to_wear_the_Victorias_Secret_Royal_Fantasy_Bra_in_2013Превърналото се в традиция шоу на Виктория Сикрет, за представянето на супер скъп и луксозен сутиена на годината, датира от 1996 г. Със сигурност всеки от Ангелите на Виктория мечтае да се се облее в блясъка и очарованието на това представяне. Безупречно красивата  Candice Swanepoel, със сигурност е най-доброто попадение на шоуто за тази година.

Secret Fantasy Bra Royal 2013 г. е проектиран от световно известния бижутер, Mouawad. Той е на стойност $ 10 000 000, заедно с бикини и колана. Изработен е с 4200 скъпоценни камъка, включително диаманти, рубини и жълти сапфири, вградени в 18-каратово злато.  В центъра му има грандиозен 52-каратов рубин.
Преди това, известният Fantasy Bra е бил носен от красавици, като Клаудия Шифър, която всъщност първа дебюта с "Million Dollar Miracle Bra" през 1996 г., последвана от красива Tyra Banks, Жизел Бюндхен, Хайди Клум, Miranda Kerr , Adriana Lima и Alessandra Ambrosio, която беше щастливката миналата година. Така че да сдържим дъх и да изчакаме малко, за да видим блясъка и екстравагантността на това шоу!

Снимка: Виктория Сикрет

В галерията може да разгледате всички носителки на Victoria Secret Fantasy Bra, през годините, както и цените на произведенията на изкуството, с които излизат на подиума:

 

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top