Home / НАЧАЛО / “ВИП Брадър” съсипа живота на Лияна
“ВИП Брадър” съсипа живота на Лияна

“ВИП Брадър” съсипа живота на Лияна

Лияна влезе във “ВИП Брадър” за слава, ще излезе без дъщеря?

Лияна все още не подозира какво й готви бившият й мъж Махмуд. Певицата започна да сваля задръжки още с влизането си в шоуто и да си позволява твърде фриволно поведение спрямо мъжката част. Дали има тайна мисия да преспи с някой от мъжете в Къщата, или иска по този начин да посъживи кариерата си, ще се разбере съвсем скоро.

Лияна се съблече за Тервел Пулев...

Лияна се съблече за Тервел Пулев…

Факт е, че първо се метна на врата на Мариан, след това се присламчи към Тервел Пулев (за ужас на жена му). На ред дойде и Павел Чернев, който няма нищо против да разглежда отблизо силиконовите й гърди.

Че Лияна не се притеснява да я опипват, всички видяхме, но тя все още няма представа какво ще й коства това. Кюрдът Махмуд е бесен заради абсурдното й поведение и иска да си вземе детето. За него е недопустимо майката на дъщеря му да се държи по този начин пред цяла България. За целта Махмуд планира да заведе дело за пълни родителски права и като знаем колко пари има, като нищо ще успее.

Нека припомним, че Лияна се бори с близките на Махмуд цели 2 години в съда. Семейството на кюрда настояваше наследницата им да не расте в България при “покварената” си майка, писа “Всеки ден”. Сега остава да разберем дали в крайна сметка ще пратят детето в Анадола, или Лияна ще успее да надвие Махмуд в съда.

Циркът продължава…

“ВИП Брадър” съсипа живота на Лияна
1.71 (34.12%) 17 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top