Home / НАЧАЛО / Виж какво разкри Финдо за приятелката си
Виж какво разкри Финдо за приятелката си

Виж какво разкри Финдо за приятелката си

Финдо и Теодора са неразделни, дори Райна не успя да ги раздели

Финдо, който видяхме в Биг Брадър Ол Старс, а преди това и в Сървайвър, е лудо влюбен в приятелката си Теодора. В началото двамата били просто приятели. Половин година се срещали, без да си дадат сметка, че между тях има силно привличане и няма как да останат само приятели. Не може да се говори за някаква луда любов от пръв поглед, разкриха самите те пред “Блясък”. Затова и не бързали да изконсумират чувствата си.водеща

Финдо и Теодора се запознали чрез общи приятели. Надарената брюнетка се записала в програмата на брадъра “Подобри себе си”, която той направи след риалитито Сървайвър.

Днес влюбените са неразделни и си имат голямо доверие. Не случайно Финдо на няколко пъти спомена в къщата на Биг Брадър Ол Старс, че държи на жена си. Големия брат не спря с опитите да го събере с фолкзвездата Райна, която определено има симпатии към него.   

Womens.bg вече разкри, че приятелката на Финдо – Теодора, е бременна. Райна отказа да го повярва, защото през цялото време смяташе, че между нея и сървайвъра има нещо по-специално. Да, ама не! Оказа се, че няма нищо такова. Финдо я прие като приятелка и нищо повече.

Още за игричките на Биг Брадър ТУК!

Посетете и Фейсбук страницата ни за още пикантерии!

Виж какво разкри Финдо за приятелката си
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top