Home / АКТУАЛНО / Виж защо е важно да не спираш сълзите си
Виж защо е важно да не спираш сълзите си

Виж защо е важно да не спираш сълзите си

И ти ли, като нас, си поплакваш с повод и без повод? Или пък си от жените, които приемат всичко твърдо и по мъжки?

Жените като цяло сме предразположени към сълзите. Те идват в най-неподходящия момент, понякога ни поставят в неловко положение и ни карат да даваме непоискани обяснения.сълзи

Винаги съм смятала, че майка ми няма сърце. Тя приемаше всички провали, проблеми и тревоги с твърдост, на която би завидял и Наполеон. Никога не съм я виждала да плаче, дори когато загуби майка си. Аз и сестра ми пък сме от плачещите – така преживяваме и радостите, и болките. Когато сестра ми избяга от вкъщи, майка ми не показа по никакъв начин какво изпитва. Същото се случи и когато я изключиха от училище. В най-трудните моменти майка ми беше твърда като стомана. По-късно осъзнах, че това е защитна реакция. Когато аз самата станах майка, започнах да приличам на нея. Без да се замислям, действах и решавах проблема. И днес не виждам сълзи в очите й. Самата аз пък си поплаквам за други неща – за всяко болно дете, на някоя сапунка или тъжна песен.

А звездите плачат ли?

Ще се изненадаш колко холивудски красавици плачат също като теб. Някои плачат не защото са прегорили манджата, а защото поредната им пластична операция се е оказала неуспешна. Други плачат, защото са изоставени от 20 години по-младото си гадже. Трети – защото са загубили много пари, снимали са неуспешен филм, папараците са ги хванали без гащи. Дори родните хубавици като Алисия, Галена, Николета Лозанова, Златка Димитрова или пък адашката й Златка Райкова са проливали сълзи в ефир. Няма жена, която да е застрахована, че няма да се разплаче в неподходящи момент. Е, има и такива, които си казват, че сълзите са за слабите. Те предпочитат да крещят, да се потят във фитнеса, да си хванат нов любовник. Какъвто и да е твоят начин да показваш емоциите си, важното е да не ги задържаш в себе си. Плачи, крещи, изкарай всичко негативно навън и го остави да си отиде. След това се усмихни и продължи напред! Не спирай сълзите си – те са част от теб.

Виж защо е важно да не спираш сълзите си
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top