Home / АКТУАЛНО / Вижте най-големите лъжци и измамници в зодиака
Вижте най-големите лъжци и измамници в зодиака

Вижте най-големите лъжци и измамници в зодиака

Всяка зодия има своите силни и слаби страни. Някои представители на зодиака обаче са предразположени да лъжат и мамят.

Няма начин, чрез който категорично да кажем дали можете да се доверите на определен човек. Зодията обаче разкрива много за това дали е надежден, или не. Вижте зодиакалните знаци, които са склонни да мамят и лъжат без угризения.

Пазете се от тези зодии!

Пазете се от тези зодии!

Скорпион
Хората, родени под този знак, са манипулативни и егоистични. Те действат винаги в свой интерес и са склонни да лъжат. Действат с чувство на ревност и превъзходство. Лесно се ядосват и губят самообладание. Могат да носят злоба в сърцето си дълго време, ако бъдат наранени и предадени. Мамят най-вече от желание за отмъщение. Горко ви, ако им се изпречите на пътя…

Водолей
Хората от този зодиакален знак са интелектуалци, склонни повече към емоционална измама, отколкото – физическа. Не са лъжци по природа, но са склонни да премълчават истината. В повечето случаи те са хората, които изневеряват. Ако споделите тайна с Водолей, бъдете подготвени да я чуете от други хора. Водолеите не са в състояние да запазят мълчание, тъй като са силно заинтересовани от клюки.

Телец
Жената Телец е известна с лоялността си към партньора, но може да бъде сурова, ако я мамят. Една изневяра ще я превърне в лед. Тя ще погази всичко, в което вярва, мотивирана от отмъщение. Телците са чувствителни и могат да простят, но не и да забравят. Мъжете от този знак изневеряват по-често от дамите.

Дева
Този зодиакален знак е емоционален измамник. Девите манипулират фактите и истината така, както им изнася. Експерти са, когато става въпрос за манипулиране на ситуации и хора. Никога не може да им се вярва.

Риби
Хората от този знак няма да се замислят дали да измамят другите, ако това ще им донесе печалба. Те се насочват към нелегалните и съмнителни дейности и ситуации. Рибите са ревниви и развиват собственическо чувство. Готови са да изневерят, ако разберат, че партньорът им ги е предал.

Лъв
Родените под знака на Лъва жадуват за разнообразие и забавления. Те винаги поставят себе си пред всички и всичко. Могат да лъжат за неща, които засягат егото им. Ако смятате, че сте защитени до един Лъв, грешите! Той ще използва слабостите ви, за да ви тормози за забавление.

Овен
Овните са най-големите измамници и лъжци от целия зодиак, като дават преднина единствено на Близнаците. Те мамят, когато е необходимо. Искат внимание, за да ласкаят егото си. Ако им изневерят, ще сторят същото повече за егото си, отколкото за отмъщение. Трудолюбиви и амбициозни, те мамят в работата, за да получат кредит, повишение, похвала и то по впечатляващ начин.

Вижте най-големите лъжци и измамници в зодиака
3.67 (73.33%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] Вижте най-големите лъжци и измамници в зодиака […]

  • Scroll To Top