Home / НАЧАЛО / ВЪЗМУТИТЕЛНО! Наталия Кобилкина се подигра с болните от рак!
ВЪЗМУТИТЕЛНО! Наталия Кобилкина се подигра с болните от рак!

ВЪЗМУТИТЕЛНО! Наталия Кобилкина се подигра с болните от рак!

Наталия Кобилкина възмути потребителите на Фейсбук

Наталия Кобилкина за пореден път привлече вниманието, но този път не със скандалните си съвети, а с изказванията си по повод болните от рак. Тя коментира в социалната мрежа Фейсбук, че те не заслужават да им се помага с пари, защото сами са си виновни. Щом били болни, означавало, че трябва да изчистят кармата си. И това нямало да стане, ако се давало пари за лечението им.

Повод за “умните” изказвания на Кобилкина стана молбата на Нана да се помогне на нейна приятелка, която се бори с коварната болест. Водещата използва участието си в “Денсинг старс”, за да привлече вниманието на зрителите към всички болни жени и най-вече да помогне на приятелката си. 

Наталия Кобилкина не само не пожела да помогне, но и да си позволи да коментира, че обича да помага само за приятни неща. Това вече възмути до такава степен потребителите на Фейсбук, че те я заляха с обиди и определения от рода на: “руска простакеса”; “егоистка”; “кучка”. 

Явно болката на обикновените хора не е приятна за любимката на Слави Трифонов, която се радва на добро здраве. Как обаче се чувстват всички онези българки, нуждаещи се от пари, за да живеят, за да се грижат за децата си, за да оцелеят, въпреки болестта?

ВЪЗМУТИТЕЛНО! Наталия Кобилкина се подигра с болните от рак!
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top