Home / РЕЛАКС / Хотел Sofitel Bayerpost неповторим лукс и емоция

Хотел Sofitel Bayerpost неповторим лукс и емоция

Периодът на отпуските е към своя край. Скоро летните емоции и сините вълни ще бъдат в историята на лято 2012. Но това не бива да ви кара да се чувствате зле, нито да пренебрегвате бъдещи почивки.
Сигурно всеки един от вас прави планове да посети някоя европейска държава, било то близка или по-далечна. Какво ще кажете за Германия тогава? Една държава, която заслужава да бъде посетена. Германия е държава, която се състои от 16 провинции и неминуемо провинция Байерн-Мюнхен става част от туристическия маршрут на всеки един автобус. Столица на най-голямата по площ провинция е Мюнхен и трети по големина град след Берлин и Хамбург предоставя редица възможности за забавление и отдих.
Едно наше предложение, където може да усетите лукса и единствено да се оставите в плен на приятните емоции от своето пътуване е Sofitel Bayerpost в Мюнхен.
Хотел Sofitel Bayerpost се намира в центъра на града. Той се помещава в стара архитектурна сграда, която е защитена от закона. Sofitel Bayerpost е съчетание от френска изисканост и баварска жизнерадостност. Хотелът разполага с 396 стаи и 20 конферентни зали.
Както вече споменахме хотелът се намира в центъра на града, а Мюнхен е град, който си заслужава да бъде видян. Един от основните символи на града е музеят на BMW. Точно срещу музея се намира Olimpia Stadion (Олимпийския стадион). Само на 0,70м. от хотел Sofitel Bayerpost се намира площадът Marienplatz (предполагам се сещата за кулите с часовника долепени до Новото кметство) и катедралата „Св.Богородица“- Frauenkirche.
За ценителите на храната обаче никоя екскурзия не включва само обиколки на културни забележителности. Така както всяка отделна провинция има своя кулинарен деликатес, така и Мюнхен е известен със своите баварски наденички (Weißwurst). Друго известно ястие е Leberködelsuppe – или супа от телешки бульон с нудли. Разпространено е и местото от патица, пуйка, гъска май-вече по време на Октоберфеста. Бирата, която се пие често в Южна Германия е Weißbier. Десертите на баварците не са за подценяване. Дори навлезлият и по нашите географски ширини Щолен идва тъкмо от Бавария. Щолен с вишни, ябълки или плодове по избор.
Ако Ви заинтригувахме с нашето предложение и искате да се потопите в Мюнхен- градът, съчетаващ култури, то заповядайте в Sofitel Bayerpost.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

  • Tania казва:

    Да, Мюнхен си заслужава да се види!!! Дай боже всекиму!

  • Scroll To Top