За вечеря, вкусно и бързо да приготвим френски тост
Да превърнем обикновените съставки в петзвездна вечеря, която се топи в устата. Пригответе тостерни филийки, напръскайте ги с малко вода и ги разточете леко. Напълнете ги, с каквото пожелаете по показания начин, пригответе ги сладки или солени. Работете с фантазия.
Задължителни съставки
- Бял хляб за сандвичи
- Яйца
- Пр. мляко
- Масло
- Галета
Начин на приготвяне
Разточените филийки се намазват с масло и след слагане на плънката се завиват на рулца. Ако са непослушни и се развиват, ги задръжте с клечка за зъби, която след готовност ще извадите. Потапяте в разбитата смес от 1 яйце и 2 с.л. мляко и след това овалвате в галетата. Пържите, докато станат златисти и хрупкави. При сервиране залейте с подходящ сос.
Така за нула време ще получите дизайнерска вечеря или десерт.