Home / АКТУАЛНО / Защо Емил Русев напусна риалити формата „Къртицата”
Защо Емил Русев напусна риалити формата „Къртицата”

Защо Емил Русев напусна риалити формата „Къртицата”

Емил Русев буквално дезертира от шоуто и това предизвика недоволството на феновете

Един от главните заподозрян в този сезон на „Къртицата, Емил Русев, буквално избяга от „полесражението”. Бизнесменът се видя принуден да се предаде в двубоя с Бориса Тютюнджиева, а накрая дори сам реши да излезе от шоуто. След малкия си провал в шоуто, Емил упорито твърди, че е бил много разсеян и изморен и това повлияло на крайния му резултат в теста. Нека да не забравяме все пак, че в предишните тестове бизнесменът беше все победител, а това определено предизвика подозрението както на участниците, така и на зрителите на риалитито.

emil rusev

Емил Русев „дезертира“ от „Къртицата“2

Припомняме, че преди време Андрей се изпусна, че саботьорът в „Къртицата” може да напусне предаването по свое желание във всеки един момент. Точно и от тази възможност се възползва и Емил Русев, който сам си призна, че е бил избран за „главната роля” в шоуто.

Признанието на Емил Русев, че всъщност е бил „Къртицата” предизвика доста оживени коментари в социалната мрежа. Разбира се много от феновете на предаването веднага бързат да споделят, че са го подозирали от самото начало. Не са малко и тези, които се надяват, че следващия избор на продуцентите ще бъде по-добър и новият „подмолен” участник ще успее да направи риалити формата наистина интересен и вълнуващ.

Някои приближени до бизнесмена твърдят, че Емил Русев нарочно се е отказал от поверената си роля, тъй като се е чувствал застрашен от догадките на другите участници.

Защо Емил Русев напусна риалити формата „Къртицата”
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top